Despre noi

Societatea comerciala INTELIGENT MEDICAL COMPANY cu noul sediu si depozite in Bucuresti, str. Desrobirii nr. 44, are in domeniul de activitate importul si distributia medicamentelor de uz veterinar, a hranei si a altor articole pentru animalele de companie, furajelor si aditivilor furajeri pentru fermele de crestere a animalelor, produselor necesare asigurarii igienei si a biosecuritatii in unitatile pentru cresterea animalelor si in industria alimentara.

Societatea comerciala INTELIGENT MEDICAL COMPANY. are o istorie de 17 ani, incepandu-si activitatea in anul 2000, cand s-au facut demersurile pentru inregistrarea in Romania a primelor medicamente de uz veterinar din portofoliu. Astfel, am ajuns sa detinem exclusivitate pentru comercializarea in Romania a peste 20 de produse de uz veterinar.

Partenerii nostrii sunt la nivelul intregii tari, respectiv din strainatate. Produsele noastre pot ajunge la parteneri direct prin reprezentantii firmei, si/sau prin curierat rapid, in 24 de ore.

Va stam la dispozitia partenerilor la sediul societatii, prin reprezentantii firmei din intreaga tara, precum si prin pagina webshop www.inmed.ro, pentru prezentarea produselor proprii, si totodata cu sfaturi de specialitate pentru intrebuintarea acestora.

Planul societatii este reprezentat de dezvoltarea continua a sortimentatiei cu produse inovative de inalta calitate si siguranta, si nu in ultimul rand la preturi cat mai competive. Intentionam sa asiguram in continuu materiale informative catre medicii veterinari si crescatorii de animale.

Ne-am propus sa demonstram continua preocupare a societatii pentru performanta, ca expresie a misiunii pe care ne-am asumat-o si a caii pe care o urmam pentru a o indeplini. Consideram ca, alaturi de cresterile constante in termeni de cifra de afaceri, certificarea sistemului de management al calitatii ISO 9001:2001, vine sa sustina nivelul ridicat de incredere de care compania se bucura in randul partenerilor.

Dorim sa mentionam ca toate realizarile societatii se datoreaza probabil in cea mai mare parte echipei de profesionisti ai INTELIGENT MEDICAL COMPANY., oameni care s-au dedicat cu profesionalism si pasiune mentinerii acestei societati in topul furnizorilor de produse de uz veterinar din tara.