• Disponibilitate: Fara stoc
  • Cod produs: H60
  • 14 zile drept de retur
  • Garantie: Conform producatorului

Ai intrebari legate de produs sau
te putem ajuta sa plasezi o comanda?
  • Comenzi telefonice
    0722-659-071
  • Contact prin email
    contact@inmed.ro

Histamed conține specii probiotice care au fost atent selectate pentru a exclude, pe cele despre care se știe că cresc histamina în intestin. Speciile prietenoase cu histamina incluse în această formulă sunt livrate într-o capsulă cu eliberare întârziată (rezistentă la acid) pentru a se asigura că probioticele sunt livrate intacte în tractusul digestiv inferior. Această formulă ajută la susținerea microbiomului organismului și la digestia sănătoasă și poate ajuta la susținerea metabolismului sănătos al histaminei ingerate.

Histamina, o parte a sistemului de apărare biologică al corpului, se găsește și în multe surse alimentare obișnuite: alimente fermentate, pește, carne, brânză, oțet, alcool și unele fructe și legume. Alte alimente conțin histidină, care este transformată în histamină în timpul digestiei de către anumite bacterii din intestin. La niveluri sănătoase și în locurile potrivite, histamina este necesară pentru un proces digestiv normal și ciclul somn-veghe și pentru un sistem imunitar funcțional. Pe de altă parte, prea multă histamină poate provoca reacții adverse neplăcute, cum ar fi erupții cutanate, mâncărime, nas înfundat, umflături, cefalee și afecțiuni gastro-intestinale.

Histamed conține doar specii probiotice care sunt considerate „prietenoase cu histamina” și exclude pe cele cunoscute pentru a produce histamină în intestin.

Dimensiune portie: 1 capsula, portii per container: 60

Compozitie: Bifidobacterium infantisBifidobacterium bifidumBifidobacterium longumLactobacillus salivariusLactobacillus plantarumBifidobacterium lactisBifidobacterium breveTotal Culturi: 10 MiliardeCFU.

Atenționări: Utilizarea sigură la animalele însărcinate sau la animale destinate reproducției nu a fost dovedită. Dacă starea animalului se agravează sau nu se îmbunătățește, opriți administrarea produsului și consultați medicul veterinar.

Pentru utilizare numai la câini și pisici.

Mod de utilizare: Capsulele trebuie administrate întregi și nu deschise sau zdrobite. Se administrează cu cel puțin o oră înainte de masa principală. Permiteți acces la apă potabilă proaspătă în timpul administrării.

Utilizare recomandată: Administrați o capsulă în orice moment al zilei, cu sau fără alimente sau conform instrucțiunilor medicului veterinar.

Avertismente: Doar pentru animale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. În caz de supradozaj accidental, contactați imediat un medic.

Produse asemanatoate