• Disponibilitate: Fara stoc
  • Cod produs: 011
  • 14 zile drept de retur
  • Garantie: Conform producatorului

Ai intrebari legate de produs sau
te putem ajuta sa plasezi o comanda?
  • Comenzi telefonice
    0722-659-071
  • Contact prin email
    contact@inmed.ro

Claromed este un lubrifiant ocular sub formă de gel steril, cu un sistem duopolimeric, ce conține carbomer și acid hialuronic (hyaluron) în proporție de 1 %, special formulat pentru uz veterinar. Special conceput pentru uz oftalmic.

Indicații: Lubrifierea ochiului în timpul anesteziei sau ca tratament adjuvant în boala Ochiului uscat (Cheratoconjunctivita Sicca).

Mod de folosire: În Cheratoconjuctivita Sicca: instilați 1-2 picături în ochiul/i afectat/ți, de 2-3 ori pe zi sau cât de des este recomandat de către medicul veterinar. Preoperator: instilați 1-2 picături direct pe suprafața corneei sau în sacul conjunctival inferior, în ambii ochi.

Ingrediente: Apă purificată, sorbitol, carbomer 980, acid hialuronic 1 %, hidroxid de sodiu. Conservanți: EDTA disodic, cetrimide.

Precauții: Doar pentru uz veterinar. Dacă animalul prezintă semne de disconfort ocular sau iritație locală, întrerupeți tratamentul și adresați-vă medicului veterinar. Conținutul tubului este steril până la prima desfacere a capacului. Pentru a evita contaminarea produsului, se va evita atingerea vârfului tubului de ochi, mâini sau alte suprafețe. Tubul va fi închis imediat după aplicarea tramentului. A se păstra la temperatura camerei, în ambalajul original. A nu se utiliza după 45 de zile de la prima deschidere a tubului.

Produse asemanatoate